Professor batxillerat i universitaris

Publicado 26/04/2024 en el Tablón de Anuncios de Sitges

Precio a convenir


Matèries científiques i tècniques. Física, enginyeria... Matemàtiques i estadística Em desplaço al teu domicili i també classes online Disponibilitat tot l'estiu


Som Professor batxillerat i universitaris, especialitzat en matèries científiques i tècniques com la Física, les Matemàtiques i l'Enginyeria. A més a més, oferim classes d'Estadística. Posseïm una àmplia experiència, a nivell professional, en l'ensenyament d'aquests àmbits.

Oferim els nostres serveis per a tot el territori nacional, tant presencialment com online. Les nostres classes són personalitzades, adaptades a les necessitats i requeriments de cada alumne. També ens desplacem al teu domicili si així ho desitges.

Disposem d'una gran varietat de recursos didàctics, tant impresos com digitals, com a complement a les nostres classes. A més a més, estem disposats a donar-te el suport necessari perquè puguis aconseguir els teus objectius acadèmics.

No t'oblidis que som la millor opció si necessites un professor batxillerat i universitari, ja que som especialistes en matèries científiques i tècniques. I a més a més, ens adaptem al teu horari i a la teva ubicació. I també estem disponibles durant tot l'estiu!

No dubtis en escriure'ns, i t'informarem de tot el que necessitis. No et deixis engañar, som la millor opció si estàs buscant un professor especialitzat en matèries científiques i tècniques, com la Física, l'Enginyeria, les Matemàtiques i l'

Ver todos los anuncios de Joan Bachs

  • Contactar
  • Enviar


« Volver al Listado de Anuncios