Company/a per compartir pis valles oriental

Publicado 24/04/2024 en el Tablón de Anuncios de Granollers

Precio a convenir


Localidad: Granollers, Provincia: Barcelona.
Dirección: C/ Les Valls, 28. Código postal: 08470.

Hola! Em dic Laura, tinc 23 anys i sóc de Sant Celoni, estic buscant algú que vulgui llogar amb mi un pis per la zona valles oriental! L'única cosa que demano és que la persona no li importi conviure amb un gos Si esteu interessats envieu-me un wats
675 43 70 23.

Benvinguts a la nostra pàgina web de Company/a per compartir pis al Vallès Oriental! Som una empresa formada per un grup de joves amb una missió en comú: facilitar la vida als nostres clients a través de l'ajuda en la recerca d'un pis compartit a la zona del Vallès Oriental.

Sóc Laura, una jove de 23 anys nascuda a Sant Celoni i amb una gran passió per ajudar a les persones a trobar el seu lloc ideal per viure. Com a companya de pis, sé el gran desafiament que pot ser trobar un lloc adequat per viure, especialment si es tracta d'una zona nova com el Vallès Oriental. És per això que he decidit unir-me a aquesta companyia amb l'objectiu de fer que aquest procés sigui més fàcil i còmode per a tothom.

La nostra missió és oferir als nostres clients un servei personalitzat i de qualitat per ajudar-los a trobar un pis compartit perfecte per a les seves necessitats i desitjos. Amb la nostra àmplia xarxa de contactes, tenim accés a una gran varietat de pisos compartits a tota la zona del Vallès Oriental. Això ens permet oferir als nostres clients una gran selecció de pisos perquè puguin trobar el que millor s'adapti a les seves preferències.

Entenem que cada persona té necessitats i desitjos diferents, és per això que treballem de manera personalitzada amb cada client per entendre les seves expectatives i trobar el pis compartit ideal per a ells. A més, també tenim en compte altres factors importants com ara la ubicació, les comoditats, els serveis disponibles i, per descomptat, la possibilitat de conviure amb animals de companyia.

Si ets una persona que està buscant un pis compartit al Vallès Oriental i no et importa conviure amb un gos, som la companyia perfecta per a tu

Ver todos los anuncios de Laura Arabia



« Volver al Listado de Anuncios