Terapeuta gestalt

Publicado 27/03/2024 en el Tablón de Anuncios de Tona

50 €

Terapeuta gestalt
  • Fotos del anuncio: Terapeuta gestalt
  • Ampliar Fotos del anuncio: Terapeuta gestalt

Suport personal per adults, adolescents i nens. Dols, pèrdues, conflictes i depressió. Empoderament personal. Crisi de parella Terapia familiar, relacional i emocional. Nens i adolescents: suport de trastorns del comportament, problemes d'aprenentatge, bullying i situacions de violencia en general. Gestió conscient de les relacions des del nostre benestar personal. Atencio personal i online. Catalá, anglés, italiá i castellá. marcelaillescas.com Tel. 667 64 60 65 marcelaillescas.com marcelaillescas.com


Si estàs buscant un terapeuta Gestalt per a tu o per a un ésser estimat, aquí és el lloc ideal. Terapeuta Gestalt ofereix un suport personal per adults, adolescents i nens en situacions de dolor, pèrdues, conflictes, depressió, crisi de parella, terapia familiar, relacional i emocional, així com suport en trastorns del comportament, problemes d'aprenentatge, bullying i situacions de violència per als nens i adolescents.

El nostre propòsit és oferir una atenció personal i online per millorar l'empatia, la comprensió i l'empoderament personal, mitjançant la gestió conscient de les relacions des del benestar personal. Terapeuta Gestalt està preparat i qualificat per oferir un suport personal per ajudar-te a gestionar les emocions i situacions difícils. La nostra missió és ajudar-te a recuperar el benestar i connectar amb el teu jo més profund.

Terapeuta Gestalt ofereix un espai segur i sense judici perquè puguis ser escoltat i compresos, així com una guia per ajudar-te a trobar la teva pròpia solució a les teves preocupacions. Treballem en col·laboració amb tu per ajudar-te a crear una consciència més profunda sobre tu mateix i els teus desitjos, així com per trobar les millors estratègies per aconseguir el benestar i l'empowerment personal.

Si estàs buscant un terapeuta Gestalt per a tu o per a un ésser estimat, contacta amb nosaltres per obtenir una sessió d'

Ver todos los anuncios de Marcela

  • Contactar
  • Enviar


« Volver al Listado de Anuncios