estudiantes cerca de Cadaqués

12/04/2021
Classes particulars de guitarra

Classes particulars de guitarra

Guitarrista amb mes de 15 anys d'experiencia, realitza classes particulars de guitarra moderna . No cal tenir experiencia en música, començem desde el principi..

15€

Precio: 15€


27/02/2021
Classes Particulars Mates i Física

Classes Particulars Mates i Física

Clases particulares: Professor de secundària en actiu. Amb els alumnes gestionem les assignatures tant per aprendre-les com per trobar estratègies de comprensió i actitud davant les proves. El mètode que millor funciona són grups reduïts (2 o 3 persones) de la mateixa classe i amb la mateixa assignatura, perquè ells puguin seguir treballant fora de l'aula. MAI TREBALLO AMB GRUPS D'ALUMNES DE DIFERENTS ASSIGNATURES O CLASSES, ja que seria venir a fer deures, i no tindrien tant sentit les classes privades. Puc fer-ne també de privades. Preus: Individual 13€/h Parella: 20€/h Grup de 3: 27€/h .

13€

Precio: 13€


20/02/2021
Clases de refuerzo para primaria y eso

Clases de refuerzo para primaria y eso

Sóc mestra de primària amb màster de dificultats d'aprenentatge i trastorns del llenguatge. Porto vuit anys fent classes particulars a nens i nenes de primària i d'ESO. Per més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. .

16€

Precio: 16€


24/12/2020
Se busca aprendiz  peluquera y estetica

Se busca aprendiz peluquera y estetica

Para ampliacion de nuestra plantilla en el centro belleza de rosas se solicita buena disposición a ayudar y aprender buena presencia y disponibilidad se ofrece aprendisaje formación con las mejores técnicas francesas. .

Precio A convenir


10/12/2020
Classes Comptabilitat

Classes Comptabilitat

Professor i preparador exàmens de comptabilitat, matemàtiques financeres i costos per universitaris de Udg, UOC i UB. De dilluns a divendres. Horaris a convenir. La Bisbal d'Empordà, Girona, Torroella, Palafrugell...Amb grups O individuals..

15€

Precio: 15€


26/09/2020
Ingles, clases particulares

Ingles, clases particulares

Lincenciada con el titulo Certificate in Advanced English (CAE) (nivel C1 del MCER), obtenido cuando vivi en inglaterra. Doy clases particulares segun nivel . Me desplazo a hacer clases a domicilio si es necesario (cerca de castello d empuries) al mismo precio. .

9€

Precio: 9€


06/08/2020
Regalo clasificadores 4 anillos

Regalo clasificadores 4 anillos

Mas de 50 archivadores de 4 anillos, de segunda mano en buen estado, varias espesor.

Precio A convenir
Más Anuncios
  • 1

     

©1999-2021 TablondeAnuncios.com: Compra venta de segunda mano, anuncios clasificados y ofertas de empleo